F.Emre Karlıdağ Haberleri
SON DAKİKA

F.Emre Karlıdağ Haberleri

F.Emre Karlıdağ haberleri, haber editörü F.Emre Karlıdağ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Novak Djokovic 8. kez Wimbledon finalinde

Sezonun üçüncü grand slam turnuvası Wimbledon'da Cameron Norrie'ı 3-1 mağlup eden Novak Djokovic finalde Nick Kyrgios'un rakibi oldu.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Başladı

Elazığlı vatandaşları yaz boyunca birbirinden farklı etkinliklerle buluşturacak olan Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri, bayramın ilk gününde muhteşem bir kürsü başı gecesi konseri ile başladı.

Başkan Şerifoğulları: “Hemşehrilerimizin Huzur İçerisinde Bayram Yaşaması İçin Tüm Ekiplerimizle Görev Başındayız”

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Kurban Bayramı’nın ilk gününde vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir bayram geçirmeleri için görevi başında olan belediye personellerini ziyaret etti.

Ozan Tufan: Mesut Özil'in yanında olduğum için kadro dışı kaldım

Hull City'ye transfer olan Ozan Tufan, Fenerbahçe'de neler neler yaşandığını anlattı: "Konya maçı sonrasında Mesut Özil soyunma odasında gözyaşı döktüğü için yanında oldum. Her oyuncunun hocasıyla yaşadığı diyalogdu. Yanında olunca ben de kadro dışı kaldım."

Van'ın Tuşba ilçesinde deprem!

Saat 12.37'de Van'ın Tuşba ilçesinde 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Doğukan Sinik, Hull City yolunda!

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu ve Fenerbahçe ile hazırlık maçı yapmak için Türkiye'de olan Hull City, Antalyaspor'dan Doğukan Sinik ile transfer görüşmesi gerçekleştirecek.

ETSO Başkanı Asilhan Arslan'ın Kurban Bayramı Mesajı

Elazığ TSO Yönetim Kurulu Başkanı Asilhan Arslan yayınladığı mesajda tüm halkımızın Kurban Bayramını kutlayarak, “Bayramlar; sevgi, paylaşma, dayanışma ve barış gibi insana en çok yakışan değerlerin bir arada yaşandığı müstesna günlerdir. Hayatımızın her gününün bayram sevinci ve coşkusu ile geçmesi dileklerimle, tüm üyelerimizin ve halkımızın bayramını tebrik ediyorum” dedi.

ETSO: İhracat Rakamları Artarak Devam Ediyor

Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından yayınlanan Türkiye ihracat raporda 2021 yılının ilk altı aylık döneminde 165 milyon 269 bin Dolar ihracat yapan Elazığ, 2022 yılının ilk altı aylık döneminde ise 202 milyon 759 bin Dolar ihracat ile yükselişini devam ettirdi. Geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 22,7 artış gösteren Elazığ ihracatındaki istikrarlı yükseliş devam ediyor…

Sabri Çelik yeniden MHK Başkanı oldu!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, Merkez Hakem Kurulu Başkanı olarak Sabri Çelik'i seçti.

Son dakika... Japonya'nın eski Başbakanı Shinzo Abe'ye suikast!

Son dakika haberine göre, Japonya'nın eski başbakanı Shinzo Abe, ülkenin batısındaki Nara kentinde konuşma yaptığı sırada suikasta uğradı.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Başlıyor

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Yaz Şenlikleri, 9 Temmuz Cumartesi günü başlıyor.

Elazığ Belediyesi Mezarlıklarda Ücretsiz Yasin-i Şerif, Su ve Lokum Dağıttı

Elazığ Belediyesi, vatandaşların huzurlu bir bayram geçirmeleri için tüm birimleriyle çalışmalarını sürdürüyor.

Başkan Şerifoğulları’ndan Kurban Bayramı Mesajı

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, “Başta kıymetli hemşehrilerim olmak üzere aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor, tüm insanlık için barış, esenlik ve hayırlara vesile olmasını diliyorum.” dedi.

Başkan Yıldırım’dan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayımladı.

Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri 9 Temmuz’da Başlıyor

Elazığ Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen "Yaz Şenlikleri", Kurban Bayramı’nın birinci günü 9 Temmuz Cumartesi başlıyor.

Elazığ Belediyesi Kurban Bayramı Hazırlıklarını Tamamladı

Elazığ Belediyesi, 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacak Kurban Bayramı öncesinde vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirmeleri, halk sağlığının korunması, çevresel kirliliğin oluşmaması amacıyla hazırlıklarını tamamladı.

Toplam 1297 haber.