F.Emre Karlıdağ Haberleri
SON DAKİKA

F.Emre Karlıdağ Haberleri

F.Emre Karlıdağ haberleri, haber editörü F.Emre Karlıdağ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Erasmus Öğrencileri Elazığ Belediyesi’ni Ziyaret Etti

Elazığ Kaya Karakaya Anadolu Lisesi’ne Erasmus projesi çerçevesinde gelen Portekiz, Polonya, Makedonya, Bulgaristan ve Avusturya uyruklu öğrenci ve öğretmenler Elazığ’ı yakından tanımaya devam ediyor.

Elazığ'da Sahte Para Operasyonu Gerçekleştirildi

Elazığ’da polisin yaptığı sahte para operasyonunda 2 şüpheli tutuklanırken çok miktarda sahte para ele geçirildi.

Elazığ Belediysi'nden duyuru

Pençe-Kilit operasyonunda 5 askerimizin şehit olması nedeniyle Belediyemiz tarafından bu akşam düzenlenecek “Yeniceli Kemali Anma Programı” 31 Mayıs 2022 Salı gününe ertelenmiştir.

Federasyon Başkanı Üstündağ Rektör Prof. Dr. Göktaş’I Ziyaret Etti

Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Spor Salonunda oynanacak olan Türkiye-Slovakya Voleybol Milli takımlarının müsabakalarını izlemek üzere ilimize gelen Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ ile Yönetim Kurulu Üyeleri Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Avukatı Aydın: Kılıçdaroğlu Aleyhine Yasal Yollara Başvurulacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın avukatı Hüseyin Aydın, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddiaları nedeniyle aleyhinde yasal yollara başvurulacağını açıkladı.

Türkiye Bir İlke İmza Atıyor

2023’te gerçekleştirilecek olan ilk Türk uzay yolculuğu için başvurular başladı.

MÜSİAD’da Gündem, Küresel Gıda Krizi ve Tarımın Geliştirilmesi Konuşuldu

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Elazığ Şubesi, Dost Meclisi toplantılarında küresel gıda krizi ve tarım faaliyetleriyle alakalı bilgilendirme yapıldı.

Silah Kaçakçılarına Operasyon

Elazığ’da jandarma ekiplerinin yaptığı operasyonda 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirilirken 1 kişi de gözaltına alındı.

Hazardağlı Kavşağında Feci Kaza

Elazığ’da otomobil ile ticari aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 1 kişi yaralandı.

ETSO’da Avrupa İSG Modeli Sempozyumu gerçekleştirildi

Elazığ Ticaret ve Sanatı Odası’nda Avrupa iş sağlığı güvenliği modeli sempozyumu açılış toplantısı gerçekleştirildi

EBEGEM’DE YAZ KURSLARI İÇİN BAŞVURULAR BAŞLIYOR

Kurulduğu günden itibaren Elazığlı vatandaşlara çeşitli yaş kategorilerinde yaz kursları düzenleyen Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme Merkezi (EBEGEM), her yaz olduğu gibi bu yaz da farklı kategorilerde yaz kursları düzenleyecek.

Ford Otomotiv A.Ş Tarafından Fırat Üniversitesi’ne Araç Hibe Edildi

Ford Otomotiv A.Ş. tarafından Elazığ Çetinkayalar Ford Bayisi aracılığıyla mesleki eğitimi desteklemek amacıyla Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu’na araç hibe edildi.

Pençe-Kilit Operasyonunda Şehidimiz Var

Milli Savunma Bakanlığı, Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde teröristlerle çıkan çatışmada 3 askerimizin şehit olduğunu, 4 askerimizin de yaralandığını açıkladı.

Elazığ’da Ekmek Gramajı Denetimi

Elazığ İl Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde ekmek satışı yapılan işletmelerde ekmek gramajı kontrolü gerçekleştirdi.

18 Yıllık Cinayet'te Korkunç İfadeler

Elazığ’da, 18 yıl önce kayıp ilanı verilen, aradan geçen zamana rağmen kendisinden hiçbir haber alınamamasının ardından polisin yaptığı titiz çalışmalar sonucunda cinayete kurban gittiği belirlenen Ruhi Canpolat olayına ilişkin ilk duruşma görüldü. Duruşmaya tutuklu sanıkların ifadeleri damga vurdu.

Fırat Fest tüm hızıyla devam ediyor, TEDX konuşmacısı öğrencilerle buluştu

Fırat Üniversitesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen “Fırat Fest” etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlikler kapsamında “TEDx Mazeret Yok Heyecanını Yitirme” konu başlıklı bir söyleşi programı düzenlendi.

Toplam 1297 haber.