F.Emre Karlıdağ Haberleri
SON DAKİKA

F.Emre Karlıdağ Haberleri

F.Emre Karlıdağ haberleri, haber editörü F.Emre Karlıdağ tarafından kaleme alınan son dakika haberler bu sayfada.

Rektör Prof. Dr. Göktaş’tan A Milli Erkek Voleybol Takımına Ziyaret

2022 yılı Milli Takımlar faaliyetleri kapsamında bu yaz ilk olarak son şampiyon apoletiyle CEV Avrupa Altın Ligi’nde mücadele edecek olan A Milli Erkek Voleybol Takımımız, A Grubu’ndaki ilk maçında 25 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat: 17.30’da Fırat Üniversitesi Çok Amaçlı Kapalı Spor Salonunda Slovakya ile karşılaşacak.

Fırat üniversitesi, öğrencilerine baskil ve kanyon gezisi düzenledi

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki Üniversiteler arasında en fazla sosyal etkinlik yapan üniversitelerin başında gelen Fırat Üniversitesi bu yıl ilk kez düzenlediği “Fırat Fest” etkinlikleri öğrencilerin büyük memnuniyetiyle devam ediyor. Etkinlikler kapsamında Üniversite tarafından “Baskil ve Saklıkapı Kanyonu Gezisi” düzenlendi

Konut fiyatları 1 yılda ne kadar arttı?

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından yayımlanan konut fiyat endeksine göre martta konut fiyatlarında yıllık artış yüzde 110 oldu. Aylık bazda artış ise yüzde 9,3 olarak kaydedildi.

Maymun çiçeği virisünde bu 5 semptoma dikkat, Kırmızı alarm verildi...

2 yılı aşkın süredir koronavirüsü ile mücadele eden dünya şimdi de Maymun çiçeği virüsü için alarma geçmiş durumda. AB sağlık şefleri üye ülkelerden maymun çiçeği için aşı planı hazırlamalarını istedi. DSÖ flaş bir pandemi uyarısında bulunurken İngiliz uzmanlar ise maymun çiçeği virüsünün ana semptomunu açıkladı. İşte maymun çiçeğinin 5 ana belirtisi...

Elazığ belediyesi otobüs sefer güzergahlarını yeniden düzenledi

Elazığ Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü, vatandaşların ulaşımını rahat sağlaması amacıyla bazı bölgelerde otobüs sefer güzergâhlarını yeniden düzenledi.

Traktörcüler sitesi inşaatında sona gelindi

Elazığ Belediyesi, şehrin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışmalarına devam ediyor.

Elazığ Belediyesi'nden arsa satışı

Elazığ Belediyesi EBUAŞ A.Ş.’ye ait Rızaiye Mahallesi Yukarı Mezra’da bulunan 4 adet taşınmaz arsayı, 27 Mayıs 2022 tarihinde saat 10.30’da başlayacak dört ayrı açık artırma usulü ihaleyle satışa sunuyor.

Merkez Bankası Yılsonu Enflasyon ve Dolar Tahminini Yükseltti

Merkez Bankası Piyasa Katılımcıları Anketi'ne göre, yılsonu enflasyon beklentisi yüzde 46,44'ten yüzde 57,92'ye, yılsonu dolar beklentisi ise 16,85'ten 17,57'ye yükseldi.

Otomobile Zam Bekleniyor

Merkez bankası açıklaması doğrultusunda enflasyondan kaynaklı otomobile en az yüzde 20 zam bekleniyor.

Kabine Toplantısında Kritik Kararlar Yolda!

Cumhurbaşkanlığı Kabinesi bugün yoğun bir gündem ile toplanacak.

Prof. Dr. Çoban'dan Elazığ İçin Önemli Açıklama

Hazar Stratejik Araştırmalar Merkezi Başkanı Prof. Dr. Bilal Çoban, Elazığ’ın kurtuluş planı ve ilçelerin kurtuluş planı ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Meteorolojiden, Elazığ ve Komşu Şehirlere Uyarı!

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü Elazığ ve komşu illeri toz taşınımına karşı uyardı.

Elazığ'da Otomobil İle Hafif Ticari Aracın Çarpıştığı Kazada 5 Kişi Yaralandı

Elazığ'da otomobil ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı.

ELFED'de Başkan Değişimi

ELFED’DE 4. genel kurul toplantısı gerçekleştirildi. Uzun yılar başkanlık görevini yürüten Faik İçmeli kongrede görevi Kazım Gökhan Elgin’e bıraktı.

Türkiye'de maymun çiçeği vakası görüldü mü? İşte cevabı...

Sağlık Bakanlığı Halk Sağlığı Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, "Ülkemizde bugüne kadar "maymun çiçeği" vakası görülmemiştir." dedi.

Gençlik şöleni dönüşü üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs devrildi: Şoför uyumuş

Niğde'de üniversite öğrencilerini taşıyan otobüs kontrolden çıkarak şarampole devrildi. AK Parti'nin Adana'daki gençlik programı dönüşü yaşananan kazada 3 kişi hayatını kaybetti, 41 kişi yaralandı.

Toplam 1297 haber.