Belediyecilik Haberleri
SON DAKİKA

Belediyecilik Haberleri

Kandemir'den Şerifoğulları'na Övgü

Bir dizi gezi ve incelemelerde bulunmak üzere ilimize gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, Elazığ'ın belediyecilik anlamında başarılı işlerin yapıldığı şehirlerden biri olduğunu söyleyerek, yapılan hizmetlerden dolayı başta Şahin Şerifoğulları olmak üzere tüm belediye başkanlarına teşekkür etti.

Elazığ Belediyesi; Yaşlı, Kimsesiz ve Engelli Vatandaşların Yanında

Sosyal Belediyecilik ilkesiyle hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi; yaşlı, kimsesiz ve engellilere yönelik ev tadilatı, ev temizliği, sıcak yemek ve çeşitli ihtiyaçlar kapsamında verdiği hizmetlerle gönüllere dokunmaya devam ediyor.

Sosyal Belediyecilikte Lider Başkan

Elazığ Belediyesi, şehrin çehresini değiştiren fiziki çalışmaların yanı sıra sosyal belediyecilik çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor.

Elazığ Belediyesi’nin Sanayi Mahallesi’nde Gerçekleştirdiği Çocuk Eğlencesine Ailelerden Yoğun İlgi

Sosyal Belediyecilik anlayışıyla şehrin dört bir yanında hizmetlerini sürdüren Elazığ Belediyesi, Yaz Şenlikleri kapsamında Sanayi Mahallesi 60.Yıl İlkokulu bahçesinde gerçekleştirdiği çocuk etkinlikleriyle miniklere unutulmaz bir eğlence yaşattı.

Başkan Şerifoğulları, İnsanı Merkeze Alan Belediyecilik Anlayışını Sürdürüyor

Göreve geldiği günden itibaren Elazığ için attığı ve atacağı adımları daima şehrin gerçek sahibi olan Elazığlılarla istişare eden Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.

Uzman Psikolog ve Yazar Kazım Yurdakul Elazığlılarla Buluşacak

Elazığ Belediyesi, "Sosyal Belediyecilik" çalışmaları kapsamında kamuoyunun beğenerek takip ettiği yazar, şair ve sanatçıları hemşehrilerimizle buluşturmaya devam ediyor.

Elazığ'a Kazandırılacak 5 Altın Proje

Elazığ'a 2024'e kadar hangi projelerin kazandırılacağını görmeye hazır mısınız?

Elazığ Belediyesi Halk Korosu Yeni Yetenekleri Bekliyor

Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik hizmetleri kapsamında faaliyetlerini aralıksız sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi'nin Açık Hava Sinemasına Vatandaşlardan Yoğun İlgi

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, yaz şenlikleri kapsamında geçmişi hasret ve tebessümle yad eden büyüklerimiz için bir nostalji; gençler ve çocuklarımız içinse açık havada film izleme keyfini yaşatmak adına, "Açık Hava Sinema Günleri" düzenlendi.

Hizmet ve Vatandaş Odaklı Siyaset: Şahin Şerifoğulları

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın vizyon projelerinin başında gelen Şehirlerarası Otobüs Terminali Projesinin inşaatı hızla devam ediyor.

Elazığ Belediyesi’nden Çocuklar İçin Etkinlik

Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında düzenlenen Elazığ Belediyesi Yaz Şenlikleri Elazığlı vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor.

İcadiye Mahallesi Sosyal Hizmet Binası Açılış İçin Gün Sayıyor

Elazığ’a değer katacak projeleri bir bir hayata geçiren Elazığ Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışıyla yeni yaşam alanlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

Satın alma, sahiplen!

Hayvan dostu projeleriyle örnek bir belediyecilik teşkil eden Elazığ Belediyesi, sokak hayvanları için önemli bir çalışmaya daha imza attı.

Bulut-Erol Düellosu devam ediyor!

Elazığ'da son birkaç günde yaşanan yoğun yağış sebebiyle CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve Metin Bulut arasında "hizmet ve belediyecilik" üzerinden gerginlik devam ediyor.