İbra Haberleri
SON DAKİKA

İbra Haberleri

Çadır kentte 13 yaşında kitap yazdı

Çadır kentte 13 yaşında kitap yazdı 13 yaşındaki İbrahim Halil Sert, çadır kentte kaldığı sürede yazdığı 'Karanlık Kuşu' adlı kitabını Elazığ'da imzaladı

Elazığ’ın beklentilerine Bakanlıklar düzeyinde çözüm arayan MHP Milletvekili Işıkver; Tarım Bakanıyla Bir Araya Geldi

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’yı ziyaret ederek, Uluova ve Kuzova Sulama Projeleri başta olmak üzere, tarım ve hayvancılık sektörlerinin gelişmesi ve ilin bu alanda ekonomik değer yaratması için hazırlanan raporu takdim etti. Işıkver ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede, “İlimiz adına çok değerli bir raporu Sayın Bakanımıza takdim ettik. Nazik kabulleri ve taleplerimize olan olumlu yaklaşımları ve göstermiş oldukları yakın ilgi için teşekkür ediyorum” dedi.

İbrahim GÖK 28 Şubat Mesajı Yayımladı

Yeniden Refah Partisi MKYK Üyesi ve İl Koordinatörü Av.ibrahim GÖK 28 Şubat'ın yıldönümü hakkında mesaj yayımladı.

Güçlü Liste Başarının İlk Adımıdır

Gözbebeğimiz Elazığspor'un bugün Olağanüstü Kongresi yapıldı.

Memur-Sen İl Divan Toplantısı Gerçekleştirildi

Elazığ Memur-Sen İl Divan toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın konuşma yaptı.

Memur Sen, Bayramın İlk Gününde Bir Araya Geldi

Memur Sen İl Temsilciliği’nde 2 yılın ardından bayramlaşma programı gerçekleşti. Üyeleri ile bir araya gelen Memur Sen İl Temsilcisi İbrahim Bahşi’ye Ak Parti Milletvekilleri Metin Bulut ve Zülfü Demirbağ da eşlik ettİ.